Tunnelmat Juvan Erämessuilta

Olimme esillä Juvalla ensimmäistä kertaa järjstettävillä erämessuilla. Messut järjesti Eräjuva. Tapahtuma keräsi ihmisiä lähikunnista, aina Pertunmaata ja Joutsaa myöten.

Messuilla oli Esillä ja myytävänä Aseita useiden eri maahantuojien toimesta. Vaatteita, riistakameroita ja tietysti laadukkaimmat mahdolliset mönkijät eli CAN AM. Toimme paikalle myös kattavan valikoiman Ultratec Perävaunuja mönkijöihin.

Toimintaa oli reilusti, perheen pienimmät pääsivät pomppulinnaan ja ammuntasimulaattori keräsi varttuneempaa ja nuorempaa väkeä.

Kiitos järjestäjille ja kävijöille. Oli mahtava päivä.!!

Hauskaa syksyn jatkoa ja tulkaahan tutkimaan mönkkäreitä, kärrejä , veneitä, motskareita ja kaikkea hauskaa Saimaan Konepisteelle, Mikkelin Ketunniementielle.

  • Julkaistu 19.09.2022

Kaikki uutiset

Eurooppalaista huippulaatua nuorisolle! Beta RR 50 Supermotard ja RR 50 Supermotard Track nyt myymälässämme. Beta-mopomallistossa myös endurot 21"/18" renkailla.

Vene 21 Båt verkossa 12.–21.2.2021

Helmikuussa veneilijät, mökkeilijät, vesiharrastajat ja kalastavat kohtaavat verkossa(😊)! 

Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma esittelee niin veneet kuin vesielämän harrastukset, välineet, varusteet ja palvelut, unohtamatta tietenkään messutarjouksia ja mielenkiintoista ohjelmaa!

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta ja vaatii sinulta vain, että klikkaat tiesi 12. helmikuuta osoitteeseen venemessut.fi!

Klikkaa ja tutustu!

  • Julkaistu 09.02.2021

Kaikki uutiset


Kaikki kesä- ja talvimerkit nyt yhdestä osoitteesta!

LynxSki-DooCan-AmSea-Doo BellaFlipperMercuryQuicksilverFalcon